Unul dintre avantajele mutarii noastre in mediul rural :D este aprovizionarea cu produse naturale direct de la producator si astfel, din doua in doua zile, Joiana vecinilor ne furnizeaza, cu amabilitatea detinatorilor de drept, cate doi litri de lapte gras si bun.
Bun, bun, dar cand piticii sunt toata saptamana la gradi, iar mami a trecut pe lapte dregresat, cine sa-l bea? Am facut orez cu lapte, apoi am dat-o pe gris, dar de la o saptamana la alta consumatorii casei au inceput sa cam strambe din nas si ar fi vrut ceva nou. Primul gand au fost niste eclere cu crema pasticcera, dar clostile inca nu oua, iar aprovizionarea saptamanala a fost cam de multisor, asa ca, in lipsa ingredientului principal, le-am amanat si am inceput sa caut prin camara, dupa principiul "Ia sa vedem noi ce sta pe aici de multicel si se cere consumat?"
Biscuitii si praful de budinca au fost castigatorii marelui loz al sfarsitului de saptamana, primind cadou un drum dus spre stomacelele pofticioase, cu o mica escala peste noapte in frigider. N-or fi ele cele mai de soi ingrediente, dar prajitura rezultata a fost foarte bine primita si gratulata, extra cremoasa si vanilata.