luni, 27 februarie 2012

Tort cu trenulet

Incurajata de rezultatul tortului cu Fulger, duminica dimineata am pregatit tortul cu trenulet si trei vagoane.


Pornind de la prajitura "Noapte si Zi", careia i-am adaugat inca un blat, am obtinut un tort dreptunghiular, gata de a fi acoperit cu fondant.
Stiind ca nu ma descurc prea bine cu modelajul, in special cel cu multe detalii, si avand ajutorul unui tutorial foarte util si explicit, gasit pe net (AICI), am reusit sa sadisfac cu brio si a doua cerinta a piticutului meu drag.
Din pacate, de data aceasta nu am mai avut timp decat pentru poza finala, dar, din fericire pentru cei ce vor sa incerce acest tort, tutorialul de la Cake Journal explica si arata tot ce este nevoie.

11 comentarii:

  1. arata super!si tortul si sectiunea!!!!pt o incepaoare e fooooooooooooooooooooooarte reushit!eu..nuj nu am delok talent in asa ceva!!!!!FELICITARI!!!te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca, trebuie intai sa incerci si daca ai si instrumentele necesare, care sunt o gramada, cu putina practica, sunt sigura ca ai reusi lucruri minunat de frumoase. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. draga Ruxi..sper ca nu ai uitat ce te-am rugat:P prajiturica ce sa contina nuci caramel :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am uitat, este deja in frigider, unde sotul meu nu mai are rabdare sa o lase. :D Poze, probabil maine.

    RăspundețiȘtergere
  5. da sa contina ciocolata alba nuci si caramel ceva crema de cioc alba:P bezi tu si nuca sau migdale sau alune ce ai tu pe akolo sa fie o prajiturika suoperba:P

    RăspundețiȘtergere
  6. wow seriossss!!!!!!!!!!!!!!!1mersiiiiiiiiiiiiiii ka ai facut-o!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. uai ce nerabdatoare suuunt!!!!!!!!!!!!!sper ca maine dimi knd ma uit pe blugu tau sa fie:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu are ciocolata, pe langa caramel ar fi fost muuuult prea dulce. Va trebui sa astepti pana maine seara sa o vezi, voi fi plecata toata ziua.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat de frumos ti-a iesit! As vrea sa am si eu rabdarea sa il fac de ziua fetitelor. Multumesc de idee minunata de tort!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pt aprecieri. Rabdare nu am nici eu prea multa, de aceea nu ma aventurez sa fac torturi cu fondant decat de ziua copiilor si atunci le fac cu o tona de stres in spate. Stiu ca nu am experienta in a lucra cu fondant, desi folosesc reteta de fondant a unei prietene care cu asta se ocupa, torturile mele arata mereu peticite.
      Tortuletul asta, in schimb, mi-a iesit tare dragut, datorita tutorialului din care m-am inspirat. Desi nu este deloc complex, fiind compus din elemente simple, in final, trenuletul arata foarte haios si merita incercat. Succes!
      Avand in vedere ca este vorba despre ziua copiilor si de zambetul lor incantat cand il vor vedea, sunt sigura ca vei gasi rabdarea de care ai nevoie. La multi ani, in avans, si o aniversare frumoasa!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...