|
Waffle daneze, cu smantana, ghimbir si cardamon |
|
Waffle cu lapte acru |
|
Briose cu lamaie, din albusuri / Angel Cake |
|
Briose cu cacao, deghizate-n inghetate |
|
Briose cu ciocolata si faina integrala |
|
Briose "Black Bottom" |
|
Briose glazurate, cu mure si vanilie |
|
Briose cu nuci caramelizate, miere si scortisoara |
|
Briose cu iaurt, vanilie si fulgi de ciocolata |
|
Briose cu banane |
|
Briose cu suc de portocala |
|
Briose cu nuca de cocos |
|
Briose cu morcovi si nuca |
|
Briose cu dovleac sau cartofi dulci |
doar unele sunt frumoase unele nu sunt
RăspundețiȘtergerePartea cu reusita estetica tine de experienta, iar din poze se poate observa usor o evolutie. Gustul insa este delicios in cazul fiecareia. :)
ȘtergereRuxi cea draguta! Numai cine nu stie cum se fac prajiturelele isi permite comentarii rautacioase!
RăspundețiȘtergereYum-yum! Ce bune sunt! Sunt una din fericitele beneficiare ale prajiturilor facute de Ruxandra!
Ruxi pentru mine conteaza prea putin cum arata, eu abia astept sa mai testez din prajiturile facute de tine, cu suflet.
Clara
Multumesc, Clara!
RăspundețiȘtergerePrietenii apropiati, ca tine, ma stiu pe mine si imi stiu prajiturile ... restul au doar dreptul constitutional de a-si da cu parerea.
Am incercat aseara briosele cu iaurt, vanilie si fulgi de ciocolata. Au iesit absolut delicioase! De mult nu am mai fost atat de placut surprinsa de cum a iesit o reteta! Abia astept sa guste din ele fetita mea! :D
RăspundețiȘtergereMultumesc mult pentru reteta!
Di, si eu iti multumesc! Sunt sigura ca fetita a fost incantata de briose, toti copiii le iubesc. :)
Ștergere