tag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post6037867262955190840..comments2024-03-26T17:17:00.330+02:00Comments on Bucataria casei noastre: Biscuiti cu cacao si crema de branzaRuxihttp://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-16729947477779365732015-06-17T12:58:35.356+03:002015-06-17T12:58:35.356+03:00Da si da :) Coulis este un sirop obtinut din fierb...Da si da :) Coulis este un sirop obtinut din fierberea fructelor cu zahar http://bucatariacaseinoastre.blogspot.ro/2011/08/coulis-sirop-de-fructe.html<br /><br />O zi buna!Ruxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-39115686287436418782015-06-17T10:47:35.656+03:002015-06-17T10:47:35.656+03:00Imi inchipui cat de buni sunt.Biscuitii au fost u...Imi inchipui cat de buni sunt.Biscuitii au fost umpluti cu mascarpone? Coulis inseamna piure ?mikaelanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-73641082734527350532012-10-15T10:35:27.023+03:002012-10-15T10:35:27.023+03:00Tot de la mine se trage vina amestecului zaharului...Tot de la mine se trage vina amestecului zaharului cu ingredientele uscate, eu care amestecam zaharul cu zaharul :D Bine ca i-ai dres si au iesit. Si mie mi se intampla sa zapacesc ordinea adaugarii ingredientelor, mai ales daca sunt obosita, ajung de fac niste improvizatii de ma doare capul si nu intotdeauna se termina bine.<br />Una peste alta, a fost cu distractie si asta e important.<br />Pupici, draga mare si draga mica de draga mare!Ruxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-41641577730850401192012-10-15T09:28:12.548+03:002012-10-15T09:28:12.548+03:00Doamne buni mai sunt Ruxi :) ...dar asa ne-am amuz...Doamne buni mai sunt Ruxi :) ...dar asa ne-am amuzat la prepararea lor...am citit de trei ori ca zaharul se mixeaza cu untul moale si tot am amestecat zaharul cu restul ingredientelor oscate :)) si am mixat si eu untul cu oul si cu vanilia :D apoi am adaugat ingredientele uscate si a trebuit sa il "framant" cu mana sa se faca aluat ca altfel era tot un praf... :D ...bine ca nu au fost un dezastru la cat i-am chinuit :)) .O zi frumoasa va dorim si va pupam!!!Morakihttp://bucatariacaseinoastre.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-29505861506004792832012-10-13T20:17:30.130+03:002012-10-13T20:17:30.130+03:00Da Ruxi,ne lasa sa ducem si facute de noi,nu au o ...Da Ruxi,ne lasa sa ducem si facute de noi,nu au o regula ca trebuie ambalate de o fabrica,i le ambalez eu individual in folie alimentara.Pupici si voua!!!Morakihttp://bucatariacaseinoastre.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-3102459467444028742012-10-13T13:32:46.410+03:002012-10-13T13:32:46.410+03:00Moraki, multumesc pt sesizare, voi modifica in ret...Moraki, multumesc pt sesizare, voi modifica in reteta. Sunt sigura ca varianta cu gem va fi la fel de apreciata, doar sa fie gemul gros, sa nu ai probleme cand il acoperi in aluat. Ahhh, ce te invidiez ca poti duce bunatati la scoala! La noi nu ni se permite, trebuie sa ducem numai produse ambalate, implicit luate din comert.<br />Multumim pentru urari, fie ele si intarziate, gandul bun conteaza.<br />Pupici si spor la bunataturi!Ruxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-17459192377015362952012-10-13T11:38:32.105+03:002012-10-13T11:38:32.105+03:00Buna Ruxi,cred ca ai vrut sa spui ca zaharul se mi...Buna Ruxi,cred ca ai vrut sa spui ca zaharul se mixeaza cu untul...chiar la inceputule retetei...as vrea sa fac si eu acesti biscuiti pentru fata la scoala, este bun gemul din comert pentru acesti biscuiti?!Va pupam si LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALEXANDREI!!!!!Scuze de intarziere :( .Morakihttp://bucatariacaseinoastre.blogspot.comnoreply@blogger.com