tag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post2640249121370888926..comments2024-03-26T17:17:00.330+02:00Comments on Bucataria casei noastre: Clatite economice si foarte moi, cu lapte acruRuxihttp://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-17140574837907527022012-03-16T11:17:02.895+02:002012-03-16T11:17:02.895+02:00Asta cu statul impreuna m schimba situatia.Abia as...Asta cu statul impreuna m schimba situatia.Abia astept!!! pupez cu dragAnca-Iulianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-15636103768413348852012-03-15T22:11:29.062+02:002012-03-15T22:11:29.062+02:00Pai, sa mai faci, daca l-au incantat pe cumnatel. ...Pai, sa mai faci, daca l-au incantat pe cumnatel. La partea cu statul in picioare, nu am cum sa te ajut, stai o gramada sa le faci si dispar imediat, dupa ce tu te-ai saturat de miros si de schimbat greutatea de pe un picior pe altul. Data viitoare poate le facem impreuna si ne tinem de urat una alteia. PupiciRuxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-72296586983874749532012-03-15T20:56:27.767+02:002012-03-15T20:56:27.767+02:00Da, asa...deci pt prima oara in viata mea am facut...Da, asa...deci pt prima oara in viata mea am facut clatite! Buneeeeee, gustoase, pufoase, au fost apreciate pozitiv si cica "sa m faci"...asa a zis sotu'. Buna reteta dar ma mai gandesc inainte sa ma apuc de o treaba d'asta...ca tare nu-mi place sa pazesc aragazul in picioare :dAnca-Iulianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-53750306961336640052012-03-11T10:56:46.152+02:002012-03-11T10:56:46.152+02:00Este ok, cu cat este mai inchegata cu atat se va b...Este ok, cu cat este mai inchegata cu atat se va bate mai bine, deci stai linistita. Nu sunt foarte sigura, dar frisca asta este UHT, de aceea in magazin poate fi pastrata la temeperatura camerei. Nu mi s-a intamplat insa sa mi se inchege atat de tare cat sa nu o pot scoate prin presarea cutiei, mai ales ca eu le bag la frigider imediat ce le iau, sa le am mereu pregatite pentru folosire. <br />Atata timp cat nu are cristale de gheata, eu zic ca e ok. Am citit ca unele fete o baga chiar 10 minute la congelator inainte de folosire, tocmai pentru a se inchega puternic.<br /><br />PupiciRuxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-92079629361796401502012-03-11T09:44:09.125+02:002012-03-11T09:44:09.125+02:00perfecte!
am o nelamurile in legatura cu risca din...perfecte!<br />am o nelamurile in legatura cu risca din smantana!nujtiu de ce cand am cumparat-o(am lkuat vreo 10 cutii de 250 ml) si o scuturam se auzea ca e lichida (in magazin nu o tineau in frigider..) eu am bagat-o la frigider si e efectiv inchegata,nu curge trebuie sa tai cutia de tot cva sa pot scoate cu o lingura din ea bucatile inchegate de frishca.de expirat expira in mai..oare am tinut-o la o temperatura prea scazuta?ralucanoreply@blogger.com