tag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post2222217543779785298..comments2024-03-26T17:17:00.330+02:00Comments on Bucataria casei noastre: Anul acesta il ajutam pe Iepuras!Ruxihttp://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-87261075382192494252012-04-09T15:14:46.681+03:002012-04-09T15:14:46.681+03:00Si fericita castigatoare este ... ta - da - da -da...Si fericita castigatoare este ... ta - da - da -dam ... Raluuucaaaa! Iti multumesc ca esti atat de prezenta si ca ma sustii. <br />Iti voi trimite cadoul cat pot de curand. <br />PupiciRuxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-45646446348240474732012-04-05T21:15:33.039+03:002012-04-05T21:15:33.039+03:00:) Anca, sa stii ca si mie, numai sa se incalzeasc...:) Anca, sa stii ca si mie, numai sa se incalzeasca odata si sa ramana asa!Ruxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-6437209685193753112012-04-05T11:31:15.991+03:002012-04-05T11:31:15.991+03:00Mie mi-ar placea sa postezi mai multe retete de in...Mie mi-ar placea sa postezi mai multe retete de inghetata, ca tot se deschide sezonul ;)Anca-Iulianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-90680452017166185742012-04-02T17:51:10.165+03:002012-04-02T17:51:10.165+03:00Am incercat si cu cele mai ieftine, dar am avut su...Am incercat si cu cele mai ieftine, dar am avut surprize neplacute, asa ca mi-am invatat lectia. Mai ales cand pregatesc dulciuri pentru persoane din afara familiei, nu imi permit sa nu-mi iasa glazura sau sa se taie crema si unde mai pui ca si gustul e foarte important; nu poti face o crema buna folosind un amestec bazat pe grasimi vegetale si vanilina.Ruxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-546026274951634112012-04-02T17:46:04.934+03:002012-04-02T17:46:04.934+03:00da ciocolatelele cam scumpe dar de calitate...da ciocolatelele cam scumpe dar de calitate...ralucanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-15518755820783600482012-04-02T10:47:07.268+03:002012-04-02T10:47:07.268+03:00Am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu marcile pe...Am uitat sa-ti raspund la intrebarea cu marcile pe care le folosesc:<br /> - faina: Dobrogea, 7 Spice - nu stiu cum sunt cele mai ieftine, nu le-am incercat;<br /> - branza: cand pregatesc produse cu crema de branza, prefer sa folosesc un amestec de mascarpone si branza grasa de vaci Lacteea (20% grasime), jumatate-jumatate;<br /> - frisca: mereu folosesc frisca pentru smantana Dorna, pentru ca este pe baza de lapte si nu contine o gramada de E-uri, precum suratele ei din soia (Hulala, Meggle)<br /> - cacao neagra Dr Oetker, cutia de 100g <br /> - ciocolata: in cazul produselor care contin ciocolata, mereu amestec ciocolata cu lapte (cam ce imi pica in mana: de obicei Milka, Poiana sau Primola), cu ciocolata amaruie (intotdeauna Heidi Dark Intense 75%, e de departe preferata mea), pentru glazura de ciocolata alba, aleg Milka;<br /> - zahar tos:orice;<br /> - zahar pudra: Margaritar, e cel mai fin;<br /> - esente si aditivi: Dr OetkerRuxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-48256256207938673282012-04-02T09:42:03.798+03:002012-04-02T09:42:03.798+03:00Raluca, oare de ce ma asteptam ca primul (sper ca ...Raluca, oare de ce ma asteptam ca primul (sper ca nu si singurul) comentariu sa vina de la tine? :* S-a notat, multumesc pt sugestii, sunt tare pe placul meu.Ruxihttps://www.blogger.com/profile/11683607417962237818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8428805231032183033.post-43673826081630005402012-04-02T08:41:06.690+03:002012-04-02T08:41:06.690+03:00Ai organizat un concurs super!Pai inafara ca expli...Ai organizat un concurs super!Pai inafara ca explici pas cu pas retetele tale..poate uneori ar trebui sa pui si marca exacta de exemplu ce fel de faina folosesti ca intr-adevar difera ft mult calitatea!Eu una as vrea sa vad la tine binecunoscutii dar si dificilii Macarons,niste cozonacei pufosi,Baigli ca oricum se apropie Pastele..si mai exact poate postezi o reteta de cozonac in care sa nu fie nevoie de 8 galbenusuri/cozonac..Ralucanoreply@blogger.com